Nieuws

OLSE CODA DUBBELTORNOOI 2019

18-07-2019 15:01

Beste tennisvriend, sympathisant.

 
Ons 19de Olse-tennistornooi ten voordele van Coda vzw is vorige zaterdag, 13 juli 2019, in schoonheid geëindigd.
 
Dankzij de inbreng van velen, waaronder u, konden wij een cheque van € 32.500,00 overhandigen aan Coda vzw.
Ik hoef u niet te vertellen hoe trots onze kleine club, Olse TC vzw, is !
 
In de voorbije 19 jaren hebben wij alzo reeds meer dan € 450.000,00 aan Coda kunnen schenken.
 
Blijft een nieuwe uitdaging voor volgend jaar, voor onze 20ste editie !!! .Kunnen wij het totaal van € 500.000,00 bereiken ?
 
Graag tot volgend jaar.
Dank namens het Olse-Coda Comité 2019.
 

COR SYMONS

23-05-2019 15:29

Cor Symons werd verkozen tot meest verdienstelijke lid 2018.

 

Proficiat Cor !

OLSE TC QUIZ 2019

13-05-2019 12:18

Beste leden en sympathisanten,

 

Onze jaarlijkse quiz zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 24 mei in ons chalet.

Hebt u zin in een avondje vertier en plezier dan kan u inschrijven bij wouter.vanlishout@hotmail.com

DAK VAN ONS CHALET WORDT VERVANGEN

23-08-2018 13:00

Beste familieleden,

OLSE investeert !
Zoals veel van u al heeft mogen zien en er mogelijk al van gehoord heeft, zijn we het dak van de chalet aan het vervangen. Het was nodig .. na 30 jaar kwamen er kleine lekken en nam de kwaliteit van de algehele staat af.

Geen kleine kost .. eigenlijk best wel ingrijpend voor een "kleine" vereniging als die van ons.
We zullen alle zeilen bij moet zetten dit seizoen om wat extra eurootjes in kas te krijgen.
Onze nieuwe activiteitencommissie ( onder aanvoering van "good old" Jan & Patricia ) hebben inmiddels al een kalender gemaakt voor het nieuwe seizoen, welke u snel wordt gepresenteerd. Draag uw steentje bij en help onze penningmeester het gat ( in ons dak ) te dichten.

Praktisch hebben wij met onze leverancier afgesproken dat de werken voor de start van de competitie van het voetbalseizoen klaar zijn..

Met sportieve groeten,
Uw voorzitter

 

FIETSTOCHT OLSE - MTC OP 1 SEPTEMBER

14-08-2018 09:13

Beste sportieveling,

 

Het tennisseizoen is momenteel reeds enkele maanden bezig en daarmee ook reeds ruim over de helft.

Ik kan niet voor iedereen spreken maar soms worden mijn ballen mij te veel en wilt mijn racket niet meer vooruit.

 

Dé moment dus voor een kleine herbronning !!!  Met het slaan dus effe kappen, we gaan met z’n allen trappen !!!

 

Op zaterdag  1 september 2018  organiseren wij, in samenwerking met MTC onze jaarlijkse fietstocht.

Deze zal doorgaan in de buurt van Mechelen.

In bijlage vindt u hierover alle informatie die nodig is om uzelf in te schrijven voor deze fantastische workshop alternatieve sporten.

 

Ikzelf zal die zaterdag op OLSE aanwezig zijn en verwacht van iedere aanwezige op OLSE, die niet op de fiets zit, slechts 2 gin-tonics.

Ik weet het, mijn leven is niet gemakkelijk maar opofferingen zijn er een deel van…

 

Inschrijven kan via mail en via een deelnemerslijst aan het bord op OLSE en wel vanaf NU !

 

Fietstocht Olse-MTC 2018.pdf (43,6 kB)

 

Met alternatieve groeten

Wouter

Secretariaat OLSE TC

 

OLSE CODA DUBBELTORNOOI

15-07-2018 20:28

Onze 18de editie van ons dubbeltornooi t.v.v. Coda Hospice te Wuustwezel heeft alweer een mooi bedrag opgeleverd. Op ons afsluitend feest werd de cheque voor een bedrag van €29.500 overhandigd aan de vertegenwoordiger van Coda. Het was een topeditie met veel deelnemers, prachtig weer en vele toffe initiatieven om dit goede doel te ondersteunen. We willen dan ook alle deelnemers, sponsors en de vele vrijwillige medewerkers bedanken voor deze week.

 

OLSE CODA DUBBELTORNOOI FOTO'S 2018

13-07-2018 20:55

Op onze fotopagina kan u vanaf vandaag terecht voor wat sfeerbeelden van ons Coda tornooi editie 2018, of ook op onze facebookpagina "Olse tennis familievereniging".

OLSE TOOGWERKING

04-07-2018 13:41

Beste familieleden van OLSE, 

 

Groot en heugelijk nieuws ! 

Na vele, vele, vele jaren zeer trouwe vrijwilligersjaren nemen onze Jan en onze Patricia afstand van de verantwoordelijkheid toogbeheer. Al een tijdje geleden hebben ze voorzichtig aangegeven dat ze meer tijd willen steken in hun privéleven. Dit ging niet zonder een traan zult u begrijpen .. het was niet gemakkelijk voor deze fantastische mensen om deze drastische beslissing te nemen. Achter de schermen zijn we op zoek gegaan naar de juiste opvolging .. pur sang vrijwilligers die zowel vertrouwd zijn met de discipline Voetbalzaken als onze discipline Tenniszaken. Deskundige mensen met een OLSE vrijwilligershart en die onverplicht en onbetaald zich steeds belangeloos het hele jaar inzetten voor onze prachtige familievereniging. Onze overtuigende en unanieme keuze is gevallen op Silvia en Stefan. De meeste van ons kennen ze wel. Inmiddels zijn de laatste organisatorische overlegjes geweest en hebben we afgesproken dat we na CODA een start zullen maken. We zijn werkelijk blij met deze opvolging en ze kunnen rekenen op onze onvoorwaardelijke steun. Zien we Jan en Patricia dan niet meer ? Maar natuurlijk zien we die nog .. het blijven immers echte OLSE mensen. 
Vanuit het bestuur van de OLSE familievereniging willen wij Jan en Patricia alvast bedanken voor de jaren van trouwe dienst en wensen wij Silvia en Stefan veel plezier in hun nieuwe uitdaging. Tot slot melden wij u ons besluit dat vanaf dit moment het bestellen aan onze toog op rekening niet meer mogelijk is.
Kom binnenkort is nader kennismaken met Silvia en Stefan. U bent van harte welkom. 

Namens het bestuur van OLSE Familie Vereniging. 

Sjaak den Dunnen
Uw voorzitter

 

18de OLSE CODA DUBBEL TORNOOI

04-07-2018 13:36

Van 6 juli t/m 14 juli vindt op OLSE TC voor de 18de keer ons dubbeltornooi plaats ten voordele van Coda, het paliatief zorgcentrum in Wuustwezel.

We hopen dat u het beste van zichzelf geeft in één van onze tennisreeksen. Neemt u niet actief deel aan ons tennnistornooi kom dan zeker de sfeer een keer opsnuiven en geniet van een lekker drankje aan onze buitenbar of laat het koken een keer over aan ons keukenteam en eet lekker aan democratische prijzen.

 

De weersvoorspellingen worden zomers dus...

We verwachten u !

Clubkampioenschappen 2018

22-04-2018 15:27

Beste tennisvrienden,

Met het nieuwe zomerseizoen voor de deur, is er ook dit jaar een clubkampioenschap in het verschiet. Dit is leuk om eens tegen verschillende mensen van je club te spelen.

Wanneer? 18 mei tot en met 1 juni - finales op 15 juni

Interesse?
Stuur een mail naar: michellev221@hotmail.com
1. Je naam en de naam van jouw dubbelpartner
2. Reeks (ed, eh, dd +35, dd open, dh +35, dh open, dg open)
3. Dagen dat je niet kan (max 4 dagen)

Inschrijven kan tot 4 mei, de loting gebeurt 11 mei. Deze wordt opgehangen in de kantine en verstuurd via mail.

Ik hoop op alvast jullie talrijke deelnamens!

Groetjes en hopelijk tot snel !!

Michelle

 

OLSE tc QUIZ

21-04-2018 20:00

Ook dit jaar kan u weer u kennis testen tijdens onze Olse tc quiz, die dit jaar doorgaat op vrijdag 25 mei om 19u30 in ons vertrouwde chalet. U kan inschrijven per ploeg van 4 tot 6 personen aan het democratische bedrag van 20 euro per ploeg. De quiz zal ook dit jaar bestaan uit een aantal diverse vragen rondes een aantal tussenronde's, een rode draad en een praktische proef.

We verwachten jullie inschrijvingen voor 18 mei op olsetcquiz2018@telenet.be.

Tot dan.

€ 27.500 voor Coda

17-07-2017 15:09

Ook dit jaar bracht ons Coda dubbeltornooi weer een mooie cheque op voor Coda Hospice te Wuustwezel. Zaterdag 15 juli kon het organisatiecomité dit bedrag overhandigen op de afsluitende receptie. Bedankt alle sponsors, deelnemers, vrijwilligers en sympathisanten.

 

Op naar een 18de editie in 2018.

Heel belangrijk !

25-04-2017 21:54

Beste leden, 

Indien je bij aankomst op de club dient te parkeren in de Laaglandlaan wordt er uitdrukkelijk gevraagd om op de aangelegde bermen te parkeren.  Deze bruine zandbermen werden niet aangelegd als fietspad maar als parkeergelegenheid en de politie vraagt met aandrang om er gebruik van te maken.

Er worden tevens controles uitgevoerd en OLSE kan hiermee in problemen geraken en boetes worden opgelegd.
Gebruik dus óf de parking óf de verhoogde berm !!
Waarvoor dank.

 

Niet te vergeten !

25-04-2017 21:46
Beste tennisvrienden en sympathisanten, 
 
Nu we allen klaar staan om het nieuwe seizoen leven in te blazen en uitkijken naar mooie tennis, leuke ontmoetingen en fijne vriendschappen, maar vooral naar een aangenaam samenzijn met een groep mensen van allerlei pluimage, allen met een warm hart voor het tennis en voor de mensen errond, lijkt het mij tevens het aangewezen moment om jullie iets te verklappen : 
 
Als je plots tijdens een wedstrijd een tweede adem krijgt… Als je uit het niets het gevoel krijgt dat het publiek uitzinnig voor jou aan het supporteren is… Als de zon de overmacht krijgt op de regen en de wolken… Als je een glimlach voelt opkomen zonder uitgesproken reden… Als je even alleen zit maar toch niet echt… Als uw pintje die ene slok net beter smaakt dan de andere… 
Wees dan maar gerust en denk aan Stanneke !! 
 
Tijdens vorige winter lichamelijk van ons heengegaan, Ongetwijfeld om ons deze zomer mentaal bij te staan. 
 
Voor altijd onder ons Stanneke, Je wordt nooit vergeten. 
 
Merci !!Beste tennisvrienden en sympathisanten, 
 
Nu we allen klaar staan om zaterdag het nieuwe seizoen leven in te blazen en uitkijken naar mooie tennis, leuke ontmoetingen en fijne vriendschappen, maar vooral naar een aangenaam samenzijn met een groep mensen van allerlei pluimage, allen met een warm hart voor het tennis en voor de mensen errond, lijkt het mij tevens het aangewezen moment om jullie iets te verklappen : 
 
Als je plots tijdens een wedstrijd een tweede adem krijgt… Als je uit het niets het gevoel krijgt dat het publiek uitzinnig voor jou aan het supporteren is… Als de zon de overmacht krijgt op de regen en de wolken… Als je een glimlach voelt opkomen zonder uitgesproken reden… Als je even alleen zit maar toch niet echt… Als uw pintje die ene slok net beter smaakt dan de andere… 
Wees dan maar gerust en denk aan Stanneke !! 
 
 
 
 
Tijdens vorige winter lichamelijk van ons heengegaan, Ongetwijfeld om ons deze zomer mentaal bij te staan. 
 
Voor altijd onder ons Stanneke, Je wordt nooit vergeten. 
 
Merci !!

Coda 2016

22-08-2016 21:45

Een geslaagde 16de editie van ons jaarlijks Coda dubbeltornooi, bracht geen nieuw recordbedrag maar desalnietemin een mooi bedrag op ter ondersteuning van Coda te Wuustwezel.

Op de afsluitende receptie kon ons organisatiecomité een cheque overhandigen van niet
minder dan € 27.000

Na 16 edities samen zitten we nu over een totaal van € 425.000.

 

Dit is alleen mogelijk door onze trouwe sponsors, sympathisanten, deelnemers en vrijwilligers.

Hartelijk dank aan allen.

 

Coda 2016

10-07-2016 21:21

Ondertussen is het Coda 2016 tornooi in volle gang.
Op onze fotopagina kan u al de sfeerbeelden van de
50km sponsorloop en de sponsorreceptie terugvinden.

OLSE tc CODA 50KM RUNNING TRAIL

27-06-2016 22:34

Na vele jaren van succesvolle fietstochten ten voordele van Coda Hospice
zal er dit jaar door de organisatie worden overgeschakeld op de eerste
editie van de Coda 50km running trail.

Op 9 juli starten om 12u de eerste lopers van verschillende teams die
via een uitgestippeld parcours doorheen Merksem met vertrek en aankomst
op OLSE tc samen elk 50km zullen afleggen en hun daarvoor uiteraard
zo veel mogelijk laten sponsoren ten voordele van Coda.

Gedurende de sponsorloop wordt er randanimatie voorzien op OLSE tc
door DJ Filip, en kan je smullen van lekkere hamburgers en een frisse pint.

Van 18u tot 22u is er dan een afterparty met uitreiking van de cheque.

Supporters op post !

 

OLSE tc CODA DUBBELTORNOOI

27-06-2016 22:29

Op 8 juli gaat er nieuwe editie van ons succesvol en alom gewaardeerd dubbeltornooi
ten voordele van Coda Hospice van start.

De finales, receptie en overhandiging van de cheque aan Coda vinden plaats op 16 juli.

Vergeet dus niet tijdig in te schrijven en uw sportiefste beentje voor te zetten voor het
goede doel.

Gaat u zelf niet aan de slag als speler, kom zeker dan eens langs om andere aan te
moedigen of de sfeer op te snuiven, iets te eten of te drinken, dit alles ten voordele van Coda.

1e CLUBDAG 5 MEI - ONTBIJT EN DUBBELTJESDAG

14-04-2016 21:24

U kan vanaf nu inschrijven voor onze 1e OLSE TC clubdag op 5 mei
met een heerlijk ontbijt en een tennis dubbeltjesdag.

Inschrijven kan bij Yolande in het chalet.

Be there !

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2016

29-03-2016 18:54
Inschrijven tot en met zondag 17 april
Via inschrijvingsblad kantine of mail naar michellev221@hotmail.com
Loting    Maandag 18 april  
Finales   Zondag 15 mei  
Reeksen   Dubbel: dames – heren – gemengd                          
Enkel: dames – heren      (maximaal 2 reeksen)      
!! Voor alle deelnemers  barbecue op de finale dag voor slechts € 10,00 !

OPENDEURDAG 16 APRIL 2016

17-03-2016 21:33

Wil u een eerste keer kennismaken met tennis, zowel volwassenen als jeugd of hebt u al tenniservaring maar wil u kennis maken met onze gezellige club, kom dan eens vrijblijvend langs op 16 april. Onze professionele tennisleraars leiden alles in goed banen.

Hieronder alle info:

Opendeurdag  op Zaterdag 16 april 2016

van 14u00 tot 16u00

 

Iedereen welkom aan de tennisvelden van tennisclub OLSE Merksem, Laaglandlaan 669, 2170 Merksem 

 

*  Voorstelling van ons lessenpakket zomer 2016

 

*  Onze lesgevers zullen aanwezig zijn om je met raad en daad bij te staan

 

*  Maak kennis met de tennissport en breng je racket en tennisschoenen mee, er is mogelijkheid om die dag een balletje te slaan.

   Heb je nog geen tennisracket?  Geen nood, je kan er die dag één lenen

 

*  Demonstratielessen voor jeugd en volwassenen

 

*  Iedereen welkom!  Zowel kinderen als volwassenen.

 

Gratis deelname aan initiatie

AGENDA SEIZOEN

17-03-2016 21:27

Op onze "AGENDA" pagina staat vanaf nu onze activiteitenkalender
voor dit seizoen online.

OPENING SEIZOEN 2016

17-03-2016 20:32

Beste leden,

Op 9 april opent onze club opnieuw zijn deuren voor het seizoen 2016. Als de weersomstandigheden het toelaten kan er vanaf die dag om 10.00u ook getennist worden. Tussen 17u en 18u komt de jeugd aan de beurt onder begeleiding van onze jeugdverantwoordelijke.

Vanaf 19u wordt het seizoen dan officieel van start geschoten in ons chalet met een welkomstdrankje, welkomstspeech en het overhandigen van de nodige documenten voor het nieuwe seizoen (ledenboekjes, lidkaartjes, pouleboekjes, etc...)

Tussen 20u30 en 21u30 biedt het bestuur u een happy hour aan met gratis drank en hapjes.

We hopen op jullie talrijke opkomst en zeker voor de nieuwe leden een ideale gelegenheid om kennnis te maken met onze club.

 

Tot dan.

VOORBEREIDINGEN 2016

09-01-2016 13:35

Het vernieuwde dagelijks bestuur is volop bezig met de voorbereidingen
van ons nieuw seizoen. Binnenkort ontvangt u hierover een eerste
nieuwsbrief en verdere informatie mail en/of website.

ZE ZIJN ER MET DE MOSSELEN...

08-08-2015 16:39

Niet vergeten in te schrijven voor zaterdag 16 augustus...
Mosselfestijn op OLSE TC, inschrijven bij Yolande in het chalet.

Voorafgaand aan de mosselen is er een ontmoeting met KBC tennis vanaf 14u30.

Wees op post !!!

CODA 2015 NIEUW RECORDBEDRAG

15-07-2015 16:10

Onmogelijk, niet te geloven, waanzinning...
Maar enkelen van de superlatieven die te horen waren bij het onthullen
van de cheque met het nieuwe recordbedrag van 40.000 euro die
op ons 15de OLSE TC CODA dubbeltornooi overhandigd werd
aan Coda Hospice uit Wuustwezel.
Hiermee gaan we over alle edities heen richting 400.000 euro !


Een gemeend dankuwel aan alle sponsors, medewerkers, spelers
en sympathisanten die dit mede hebben mogelijk gemaakt.
Dank voor uw blijvende steun.

CODA CLASH

08-07-2015 17:33

Op de tennisterreinen van TC Raffic vondt dinsdag 7 juli de 5de editie van de Coda Clash plaats.
Uiteraard ook volledig in het teken van het goede doel.

Deze clash bracht een mooi bedrag op van € 1.300 dat zaterdag 11 juli bij ons eindtotaal zal worden gevoegd.

Met dank aan Hugo Anthoni, zijn medespelers en uiteraard supporters.

CODA FOTO'S

06-07-2015 22:25

Op onze fotopagina vinden jullie sfeerbeelden van ons 15de Coda dubbeltornooi.

Met dank aan Guy Heyligen.

FANTASTISCH !

06-07-2015 08:33

Ons 15de Coda dubbeltornooi was nog maar pas gestart of er was al een WOW moment...

Onze fietsers, brachten zaterdag, na een tocht van 185km, maar liefst een cheque van 17.000 euro over de eindmeet.

Meer dan terecht, dat zij dan ook op maandag de krant haalden...

OLSE Tennis fietst 185km in de hitte voor het goede doel

 door  Print
OLSE Tennis fietst 185km in de hitte voor het goede doel

Foto: OLSE Tennis

MERKSEM - 19 leden van OLSE Tennis reden zaterdag een sponsortocht ten voordele van CODA Hospice en haalden 17000 euro op.

De vijfde editie van de sponsortocht vertrok zaterdag bovenaan de Citadel van Namen. Na de nodige technische probleempjes en drankpauzes kwam de groep na 185 kilometer fietsen in de hitte terug veilig aan in Merksem.

Het fietsen past in het jaarlijks OLSE Tennis CODA-dubbeltornooi waarbij de opbrengst integraal naar het dag- en ontmoetingscentrum voor palliatieve zorgen gaat. Het centrum is gelegen in Wuustwezel en rekent op de sponsorbijdrage om hun werk te financieren.

Het hospice werkt samen met AZ Klina en is erkend als palliatieve eenheid. Terminale zieken die thuis niet meer verzorgd kunnen worden, maar die niet in het ziekenhuis willen verblijven, kunnen in het hospice opgenomen worden. 

OLSE Tennis overhandigde de voorbije jaren al meer dan 300.000 euro aan het centrum. Op zaterdag 11 juli eindigt het dubbeltornooi en zal de cheque overhandigd worden.

Bron: GVA 6-7-15

 

2e OLSE CLUBDAG 28-6-15

22-06-2015 09:09

Zondag 28-6 is er onze 2e OLSE CLUBDAG van het seizoen.
 

's Morgens is er een jeugd/oudertornooi voorzien, gevolgd door een warme lunch vakkundig verzorgd door Yolande en Roger.

Uiteraard kan u voor beide activiteiten apart inschrijven in ons chalet. Wil u er nog bij zijn wees dan snel.
 

Scampi à la Yolande **** Kip met exotische druivensaus **** Crèle brulée
 

Verder is er heel de dag de mogelijkheid om te petanquen, tafeltennissen, allerlei spelletjes en natuurlijk te tennissen :-)

 

Tot zondag.

HERINNERING !

22-06-2015 09:07

Ballen die van terrein 4 in de paardenwei belanden: niet zelf gaan halen aub.  Er is al jaren de afspraak dat er niet over de prikkeldraad wordt gekropen!

 

Dank voor uw medewerking.

OLSE TC BESTUUR

15e CODA DUBBELTORNOOI

21-06-2015 18:40

Eigenlijk moet dit artikel overbodig zijn, want natuurlijk weet u dat we dit jaar onze 15e editie van het alom gekende CODA DUBBELTORNOOI organiseren.
En uiteraard bent u al in één of meerdere reeksen ingeschreven...

Toch nog niet de kans gehad ?
Dan is het nu het moment want over minder dan twee weken gaan we van start.

Van 03 juli t/m 11 juli.

U kan inschrijven via de gekende lijsten die uithangen in onze en andere clubchalets.
Maar men heeft liever dat we meegaan met onze tijd en dat we online inschrijven.
Dit kan via de site van SPORTA. U geraakt er via onderstaande link.

www.sportafederatie.be/tennis/tornooien/inschrijven

 

U kan niet deelnemen aan het tornooi ?
Kom dan toch zeker eens langs om de sfeer op te snuiven, een lekker stukje te eten of gezellig iets te drinken en te genieten van het spektakel op de velden.

En uiteraard mag u onze afsluitende party op zaterdag 11 juli niet missen !

 

Alvast dank voor uw steun aan CODA.

AMBIANCE !

21-06-2015 18:21

In een niet uitverkocht, maar goed volgelopen sportpaleis....euh, pardon OLSE CHALET was het op zaterdag 21-6 een leuke ambiance op onze "80s PARTY". HuisDJ Philip De Vries bracht er met zijn goede muziek en spetterende lichtjes direct de sfeer in, tot diep in de nacht.

Vanaf 22.00u konden de hongerigen zich te goed doen aan lekkere hamburgers bij de Rudi.
Dit was een leuke opwarmer voor onze komende CODA party op 11 juli. BE THERE

GA MEE UIT DE BOL...

15-06-2015 10:09

Zaterdag 20 juni vanaf 20u verwachten we iedereen in ons chalet om mee uit de bol
te gaan op de schijven van vroeger...

 

Ambiance verzekerd door DJ Filip De Vries.

 

Tot dan.

 

OLSE TC QUIZ

15-06-2015 10:01

Zaterdag 13 juni was ons chalet goed gevuld met ploegen, om na enkele jaren van afwezigheid, het
terug tegen elkaar op te nemen in een spannende en ontspannende quiz.

En spannend werd het...

De Kwizz Kids wonen uiteindelijk met 1 punt voorsprong op de OLSE MILERS.

 

 

Nieuw seizoen op gang

20-05-2015 13:43

Ondertussen is ons seizoen 2015 reeds enkele weken op gang geschoten en kunnen we na wat internetperikelen met deze nieuwe site echt van start gaan.

We hebben al enkele activiteiten achter de rug en hopen we op jullie talrijke opkomst voor onze activiteiten de komende weken.

 

Zo hebben we op 13 juni, na enkele jaren van afwezigheid opnieuw een OLSE tc Quiz.

Algemene kennis vragen, opgeluisterd met enkele andere rondes en een praktische proef.

Deelnemen in ploegen van 4 à 6 personen. Inschrijven op  olsetc_quiz@telenet.be  tot 7 juni.

Ook niet OLSE leden mogen meedoen.

 

Een week later op 20 juni geven we er een lap op, op de OLSE tc "Golden Oldies fuif".

Ambiance verzekerd met DJ Filip De Vries. (gekend van CODA tornooi)

Iedereen welkom !

 

Een week later op 28 juni kan u gelijk genieten van onze 2de OLSE tc clubdag, met een warme lunch verzorgt door Yolande.

 

U ziet het, genoeg redenen om de volgende weken aanwezig te zijn op onze club...

Nieuwe website

16-03-2015 14:54

 

Beste leden,

Welkom op onze vernieuwde website.

De opbouw qua navigatie is ongeveer gelijk gebleven, dus in de balk bovenaan
vind u de vertrouwde pagina's terug.
 

Hebt u interessant nieuws, foto's, uitslagen... voor onze site, dan mag u altijd mailen

naar olsetcblog@gmail.com.
 

Veel surfplezier.

OLSE tc

Nieuw record voor CODA Hospice

13-07-2014 22:38

Wat iedereen voor onmogelijk hield, is toch maar weer gebeurd...
 

Ondanks dat het Belgische weer ons voor de 3de keer op 5 jaar weer zwaar in de steek heeft gelaten
kunnen we terugblikken op een geslaagd 14de CODA tornooi.
Veel deelnemers, veel speciale acties zoals ons CODA cycling team, een juweel, eenLED tv en een gesigneerd
Rode Duivels shirt die per opbod verkocht werden. Ons restaurant en buitenbar die op volle toeren draaiden
en 2 rusthuizen die sportief met elkaar in de clinch gingen en aangemoedigd werden door hun residenten.
 

Dit alles bij elkaar en samen met onze talrijke sponsors en sympathisanten zorgden ervoor dat ons
organisatiecomité onder leiding van Ralph aan CODA een nieuw recordbedrag van € 35.000
kon overhandigen.
 

Een welgemeende dankuwel aan al wie dit mee hielp verwezelijken
en tot op onze 15de CODA in 2015.